De Haan Beveiliging

Security for your company

De Haan Beveiliging is tevens een uitstekende partner in de zorgsector.
Door zich te onderscheiden in kwaliteit is De Haan Beveiliging al een geruime tijd werkzaam in verschillende sectoren binnen de zorg. Enkele voorbeelden hiervan zijn; nachtbewaking ouderenzorg, pati√ęntbegeleiding op zowel forensisch psychiatrische afdelingen alsook penitentiaire inrichtingen. Ook zijn wij een betrouwbare partner in het assisteren in crisisinterventies zoals bijvoorbeeld escalaties.

De Haan Beveiliging onderscheidt zich door haar personeel speciale trainingen te laten volgen, denkt u hier bijvoorbeeld aan omgang met verbale en fysieke agressie, hoe te reageren in kritieke toestanden gericht op de zorgsector, communicatie en basale kennis van psychopathologie (waar nodig kan dit worden bijgeschoold). Alle medewerkers van De Haan Beveiliging zijn tevens gediplomeerd Bedrijfshulpverlener en Brandveiligheidswacht.

Door jarenlange ervaring in de zorgsector durven wij te zeggen een betrouwbare en kwalitatief zeer goede dienstverlening te kunnen leveren voor elke zorginstelling. Wij leveren maatwerk en waar nodig zal op verzoek van de klant ons personeel worden bijgeschoold. Doordat wij kiezen voor kwaliteit en niet kwantiteit zijn onder andere de Mondriaan Zorggroep en Zorggroep Adelante al jaren tevreden klant bij De Haan Beveiliging. 

Indien er vragen zijn of u bent op zoek naar een passende partner die beveiliging op maat kan leveren voor uw zorginstelling neem dan gerust contact met ons op.

-->