De Haan Beveiliging

Security for your company

De Haan Beveiliging is onder andere gespecialiseerd in het werken met honden en beschikt over een eigen hondenbrigade. De beveiligingsbeambte met een diensthond, ook wel hondengeleider genoemd, heeft een preventieve uitstraling waardoor mensen die kwaad in de zin hebben wel twee keer nadenken als zij zien dat het gebied, terrein en/of object met honden bewaakt wordt.
Doordat diensthonden beschikken over extra gevoelige / scherpe zintuigen kunnen deze honden worden ingezet om bepaalde handelingen duidelijk aan te geven en indien nodig af te dwingen.

Een van de belangrijkste dingen is de juiste combinatie tussen beveiligingsbeambte en hond. Door regelmatig een intensieve training met de hond te volgen ontstaat er een hechte band tussen de twee, waardoor de beveiligingsbeambte en hond één team worden.

Ook zijn wij gespecialiseerd in de specifieke hondenklussen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan; narcotica, explosieven en verstekelingen. Voordat de beveiligingsbeambte met zijn of haar hond aan het werk mag, dient deze in het bezit te zijn van een geschiktheidverklaring. Deze verklaring word voor de betreffende hond afgegeven door de Koninklijke Nederlandse Politiehondenvereniging (KNPV) of bond van diensthond.

-->