De Haan Beveiliging

Security for your company

Waar evenementen zijn is toezicht nodig. De zekerheid dat dit goed gebeurt, geeft u een veilig gevoel. Die zekerheid leveren wij u.

Ons dienstenaanbod is breed. Toch zijn het niet onze diensten, maar onze mensen die het verschil maken. Mensen met tact, bovengemiddelde sociale vaardigheden, hart voor hun vak en daarom ook continu bedacht op het onverwachte. Ze zijn in bezit van de benodigde beveiligingsdiploma's - evenals een EHBO- en reanimatiediploma – en gedreven om hun kennis via scholing op peil te houden.

Wij zijn geen mensen van mooie woorden. Geen poespas. Dat wat we zeggen, maken we waar.
En dat wat we doen, doen we goed. Die eenvoud, die nuchterheid, die maakt ons tot wat we zijn: een sterke, betrokken partner in beveiliging.

Partner in beveiliging noemen we onszelf. Wij leveren veiligheid. Door heel het land. Dat willen we goed doen, wat alleen mogelijk is als wij op dezelfde lijn zitten als onze klanten. Goed overleg vooraf is dan ook een absolute voorwaarde om goed werk te leveren en u een veilig gevoel te bezorgen.

De Haan Beveiliging levert eveneens beveiligingsbeambten voor evenementen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Concerten
  • Voetbalwedstrijden
  • Houseparty's
  • Beurzen
  • Dorps- en bedrijfsfeesten

De beveiligingsbeambten van De Haan Beveiliging zorgen bij evenementen voor de handhaving van de orde en rust, garderobediensten, parkeerbeheer, toegangscontroles en zij voorkomen onregelmatigheden. De beambten zijn eveneens uitstekend in staat om conflicten zoveel mogelijk te beperken en lastige personen snel te verwijderen.

Tijdens het opleiden van de beambten is veel aandacht besteed aan het signaleren van drank- en drugsgebruik en hoe zij dienen te handelen bij het overmatig gebruik hiervan. We hebben de beschikking over geavanceerde communicatiemiddelen, waardoor de onderlinge communicatie bij harde muziek gewaarborgd is.

 

-->