De Haan Beveiliging

Security for your company

Binnen een jaar in de beveiliging met de MBO-opleiding Particulier beveiliger!
Heb jij altijd al een MBO beveiliger willen worden, bijvoorbeeld tijdens grote evenementen of op Schiphol? Dan is de beroepsgerichte opleiding beveiliger van De Haan Beveiliging absoluut iets voor jou! Tijdens deze beveiliging opleiding leer je binnen een jaar alles wat er komt kijken bij het beveiligen van o.a. evenementen, winkels, bedrijven en terreinen. Schrijf je snel in voor de opleiding beveiliging!

Werken in de beveiliging
Wanneer je wilt werken in de beveiliging is het MBO-diploma Particulier beveiliger vereist in de particuliere beveiligingsbranche. De MBO beveiliger opleiding is afgestemd op de nieuwste exameneisen, waardoor een uitstekende aansluiting op de beroepspraktijk is gegarandeerd.

Deze beveiliging opleiding volg je op niveau 2.

MBO Particulier beveiliger Klassikaal
Wil jij graag de MBO opleiding beveiliger volgen? Maar heb je behoefte aan net dat beetje extra begeleiding? Dan is de opleiding MBO Particulier beveiliger Klassikaal voor jou de beste keuze! Met de klassikale opleiding heb je de mogelijkheid om op verschillende locaties in Nederland onderwijs te volgen in kleine groepen op een vaste dag in de week.

erkenddiplomaWettelijk erkend diploma voor jouw droombaan
De MBO particulier beveiliger is een wettelijk erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Dit betekent dat je een officieel MBO-diploma krijgt als je de opleiding afrondt.
Dit hebben wij geregeld door een samenwerking aan te gaan met ROC Zadkine.

Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
Bij De Haan Beveiliging studeer je op een eigen manier, maar sta je er nooit alleen voor:

  • De docenten en mentoren begeleiden jou op hoog niveau in onze leeromgeving.
  • Hier heb je ook contact met medestudenten
  • Tijdens je stage is er een speciale stageadviseur die jou en de werkbegeleider ondersteunt.

Het nieuwe leren begint hier.
Met het nieuwe studeren volg je tijdens de les en werk je met officiële studieboeken. De lesstof wordt verduidelijkt met behulp van filmpjes die je kunt bekijken in de leeromgeving. Tijdens de opleiding volg je verschillende praktijkdagen die de lesstof nog meer voor je laten leven. Een ervaren docent brengt de theorie in de praktijk.

Uniek: Voordelig lesgeld inclusief officiële studieboeken
Waar andere afstandsopleiders gebruikmaken van losbladig en zelf ontwikkeld materiaal, kiest De Haan Beveiliging ervoor om te werken met de beste studieboeken:

  • Studieboeken die bijvoorbeeld ook bij ROC's worden gebruikt.
  • Voor deze studieboeken betaal je in de winkel al gauw honderden euro's.
  • Je betaalt dus niets extra aan dure studieboeken en je bespaart hierdoor veel geld.
  • Kies daarom voor kwaliteit en het beste en meest actuele studiemateriaal.

Prijs/ kwaliteit
De Haan Beveiliging heeft leraren in dienst met meer dan 25 jaar ervaring in het lesgeven van deze opleiding. Ze komen uit de praktijk en kunnen je overal mee helpen.
Voor vragen neem contact op met John Lataster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 045 531 35 47.

We starten halverwege juni/juli 2019 met weer een nieuwe opleiding. Neem contact op met John voor interesse, vragen of andere informatie.

 

-->