Objectbeveiliging

24/7 een extra oog in het zeil

Start hier met een kennismaking

Totaal aanbod

Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken en werkzaamheden. Dit geheel samen zorgt voor efficiënte afstemming.  

Kan er desgewenst een aanvulling of aanpassing gedaan worden op het veiligheidsplan.
Zoals bijvoorbeeld tijdens feestdagen of vakanties gewenst kan zijn.

 

Denk aan: portiers- en receptiediensten, openings- en sluitingsronden, controlerondes, het signaleren van onregelmatigheden en directe alarmopvolging.

Specifieke technische ondersteuning kan eveneens door onze beveiligingsmensen worden geboden. 

Op maat

Beveiligen van een object (woning, bedrijfspand, monument, openbare ruimte, een specifieke locatie, etc.) is maatwerk.

Wat moet er precies beveiligd worden. Van toegangsmogelijkheden, tot het object zelf.

En hoe moet dit beveiligd worden? Welke middelen zorgen voor de optimale beveiliging in resultaat en efficiëntie.

Wij zorgen dat de objectbeveiliging geheel op maat is.

Veiligheidsplan

Door routines, specifieke afspraken en bijzondere situaties vast te leggen in een integraal veiligheidsplan geeft dit rust en vertrouwen.

Bovendien geeft dit inzicht waar ruimte voor verbetering is, zonder dat er ‘zomaar’ van alles ingericht en aangeschaft wordt om de beveiliging te verbeteren.

Keuzes vanuit visie en de juiste strategie.

De opbrengsten van de investering in goede beveiliging zijn groter dan je denkt. Reken maar uit wat het kost als het mis gaat!

Er is geen ‘one size fits all’ beveiligingsplan voor objectbeveiliging. Zowel het object als de locatie zijn uniek. Met onze jarenlange kennis, samenwerkingspartners en groot aanbod aan (technische)middelen maken wij voor jou het beste plan. En daarmee optimaal maatwerk.

Objecten waar extra zichtbare en voor het eerste oog onzichtbare beveiliging aanwezig is worden eerder overgeslagen als mogelijke plek voor inbraak of vernieling.

Voorkom dat tijdens openingsuren en na sluiting, er op de locatie inbraak, vernieling of fraude plaatsvindt. Ook wanneer een alarmsysteem aanwezig is, is het verstandig om objectbeveiliging in te zetten. Zodat de kans op schade zo klein mogelijk is, doordat er consistent en direct de juiste acties volgen wanneer de situatie daarom vraagt.

Objectbeveiliging

  • Publieke ruimtes
  • Portier- en receptiediensten

“Binnenlaten en buitenhouden”

Start hier met een kennismaking.
De eerste stap naar een slim beveiligingsplan!

Werk samen met ons

Uitvoeren van receptiediensten, toegangscontrole en bezoekersregistratie. Een persoonlijk welkom draagt bij aan een positief visitekaartje als bedrijf zelf en zorgt aan de andere kant voor extra toezicht. Ongenode gasten worden hiermee buiten de deur gehouden.

Onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste diploma’s, waaronder EHBO en reanimatie en in combinatie met onze particuliere alarmcentrale in staat om direct de juiste hulp in te schakelen.

Na openingstijden wil je ook met een gerust hart kunnen vertrekken. Het vertrouwen hebben dat er 24/7 een extra oog in het zeil is. Een vergissing is menselijk (een raam open, verlichting die blijft branden, een deur die dicht moest zijn, een machine of apparatuur dat niet goed is afgesloten of onbedoeld brandgevaar). Controlerondes door beveiligingsmedewerkers voorkomen heel veel narigheid.