Winkelsurveillance

De juiste mix tussen gastvrijheid en veiligheid

Preventief

Zichtbaar aandacht voor veiligheid zorgt bij winkels en winkelcentra voor minder overlast, vernieling of diefstal.

gastvrijheid

Persoonlijke aandacht voor klanten met vragen maakt onderdeel uit van extra service van de winkel.

Behulpzaam, representatief en klantvriendelijkheid kenmerken onze medewerkers winkelsurveillance.

Compleet

Een combinatie van opdrachten zorgt voor optimale inzet van winkelsurveillance. Waardoor zaken slim, doeltreffend en efficiënt worden aangepakt. Zoals de directe koppeling 24/7 met onze particuliere alarmcentrale bij incidenten.

Doeltreffende winkelsurveillance

De kans op diefstal en overlast wil je als winkelier zo klein mogelijk maken, het liefst geheel uitsluiten. Preventieve beveiligingsmaatregelen die zichtbaar aanwezig zijn zorgen voor een aantoonbare drempel. “Maak het ze niet te makkelijk” is dan ook een bekende uitspraak. De inzet van winkelsurveillance draagt hier zeker aan bij.

Wanneer zich toch een ongewenste situatie voordoet wil je zo snel mogelijk doelgerichte actie om de schade zoveel mogelijk te beperken. Naast het feit dat onze beveiligingsmedewerkers direct opvolging kunnen geven, is er in de samenwerking met onze beveiliging ook de mogelijkheid om direct op onze particuliere alarmcentrale aan te sluiten. Waardoor 24/7 altijd direct de snelste opvolging plaats zal vinden.

De mix tussen gastvrijheid en veiligheid wordt door steeds meer winkeliers als belangrijke service ervaren. Het geeft klanten (on)bewust een vertrouwd gevoel wat de winkelbeleving alleen maar ten gunste verhoogt.

Het takenpakket van de winkelsurveillance kan bestaan uit:

  • Controleren van de klanten bij het verlaten van de winkel(locatie)
  • Toezicht houden op de goederen en kassa’s
  • Directe opvolging bij incidenten
  • Ontruimen bij calamiteiten
  • Beheer van alarmsystemen
  • Preventief surveilleren

Slim (samen)werken

Winkelsurveillance samen met naastgelegen winkels inzetten is een slimme zet. Wij maken hiervoor een beveiligingsplan dat aan ieders eisen en wensen voldoet. Wij hebben inmiddels een breed portefeuille aan dienstverlening binnen de beveiliging, waardoor we flexibel en op maat kunnen werken. Dit in tegenstelling tot andere beveiligingsbedrijven waar de mogelijkheden meer beperkt zijn.

De directe koppeling met onze particuliere alarmcentrale is voor winkeliers en winkelcentra van grootte meerwaarde als onderdeel van het beveiligingsplan.

Zet nu de eerste stap naar optimale beveiliging, neem contact met ons op